Creanaut, coaching Gent | Life coach | Mindfulness | Beeldend ACT- therapeut | creativiteit en mentaal welzijn

Verbindend en mindful creëren met eindejaar #creatiefverbindenmetkerst

 
creanaut kerst - creatief coach en therapeut

Pimp je kunstkerstkaart met creanaut

Hey daar,

Wat gezellig dat je hier bent!

Met de feestdagen om de hoek, nodig ik je uit voor iets magisch en creatiefs.

Stap 1: Betreed de betoverende wereld van Hockney

Dompel jezelf onder in de wonderlijke wereld van David Hockney, de meester in het vangen van de essentie van het alledaagse met een explosie van levendige kleuren. Zijn unieke penseelstreken brengen niet alleen doeken tot leven, maar veranderen ook hoe we de wereld ervaren.

Weetje: David Hockney, een pionier in de hedendaagse kunstwereld, geboren te midden van de kunstzinnige chaos van de jaren 30.

 

Stap 2: Ontdek Hockney’s gedurfde expressie

Verken de gedurfde benadering van Hockney en zijn grenzeloze creativiteit. Zijn kunst is doordrenkt van de Californische zon en doorspekt met speelse reflecties, een vrolijke viering van de kunst van het kijken zelf.

De kunst van het ervaren van de wereld, zoals jij hem ervaart.

Weetje: Hockney nodigt ons uit om niet alleen toeschouwer te zijn, maar om werkelijk in zijn wereld vol kleur en visuele vreugde te duiken.

 

Stap 3: Pimp je kerstkaart, geen goed of fout

Pak nu de kaart die je hebt ontvangen met een werk van David Hockney. Op dit kunstwerk is een deel in de vorm van een kerstboom leeg gelaten, volledig wit. Dit is jouw canvas om in te vullen.

Maak het gezellig, neem een lekker drankje, zet je favoriete muziek op en pak wat spullen waar je graag mee werkt. Of het nu verf, kleurpotloden, collage of je stylo is… Neem de tijd en laat je creativiteit stromen terwijl je jouw eigen unieke (of samen met anderen) touch aan je kunstkerstkaart geeft.

Even uit je hoofd, en volledig in je creatie.

Weetje: Hockney staat bekend om zijn experimenten met perspectief, wat resulteert in unieke en soms onconventionele composities.

De kracht van kunst ligt niet in perfectie, maar in de connectie die het creëert tussen mensen.

 

En waarom? Het belang van de spelende mens

Jij hebt een speciale kerstkaart ontvangen als uitnodiging om deel te nemen aan een unieke creatieve ervaring. Het gaat verder dan alleen het decoreren van een kaart; het is een reis naar mindful creëren, verbinden en het ontdekken van positieve psychologieprincipes door kunst.

Mindful Creëren: Neem de tijd om bewust te zijn van je creatie. Voel de texturen, zie de kleuren, en ontdek de vreugde van het creëren zonder beoordeling.

Verbinden: Deel je kunstwerk. Het is niet alleen een kaart, maar een stukje van jouw creatieve zelf. Breng mensen samen door je creatie te delen.

Positieve psychologie: Laat de ervaring van het creëren en delen positieve emoties oproepen. Ontdek de vreugde van zelfexpressie en verbinding met anderen.

Kunst en welbevinden: Duik in de wereld van kunst als een middel voor mindfulness. Laat je zintuigen leiden terwijl je jouw kunstwerk tot leven brengt.

Spelen essentieel voor volwassenen. Ontdek de kracht van creativiteit, verbinding en positiviteit tijdens deze feestelijke periode. Ik hoop dat deze kaart niet alleen een stukje papier is, maar een bron van even uit de waan van de dag stappen, alleen of samen met je kind creëren en verbindend delen

Ik wens je een kleurrijk, creatief, en verbonden kerstfeest!

Warme groet,

Meike

Weetje: Ik creëerde ooit servies en draagbare kunstwerken geïnspireerd door David Hockney’s “zwembadschilderijen”. Een echte fan 😉

P.S. Zin in extra verbinding? Deel je creatie met mij via social media of e-mail. Ik kijk ernaar uit jouw creatie te bewonderen en samen verrast te worden.

 

Kreeg je zin om creatief te verbinden met je dierbaren? Ja, ook met je kind. Reserveer dan samen jullie plekje in een workshop creativiteit en spelen

#creatiefverbindenmetkerst

 

Gepimpt door Karen Verachtert- een slow en flower

 
Gepimpt door een (w)onderzoeker, kwam al naar meerdere creatieve workshops en workshops keramiek

Gepimpt door Yoko Van Rysselberghe – (W)onderzoeker met kunst en keramiek

Maakt wenskaarten onder Happyness_feeling op instagram

Gepimpt door een jonge creanaut, een (w)onderzoeker, ouder-kind workshop

Gepimpt door een (W)Onderzoeker – dochter van Tinneke Boonen

Experte hoogbegaafdheid, organisatie van groeikampen bij Mauna Loa

Gepimpt door Myriam Beeckman - ik wens je meer spelen in 2024 - spelen voor volwassenen belangrijk voor je zelfzorg, welbevinden en creativiteit

Gepimpt door Myriam Beeckman

SEO wizard en content strateeg en authentieke ondernemer

 
Kerstkaart van creanaut - coach en creatief therapeut gent

Gepimpt door een creanaut  – kwam naar (H)ARTstroom in 2023

Kerstkaart van creanaut - coach en creatief therapeut gent

Gepimpt door mij 🙂

coach, creatief therapeut en expert kunstbeleving hier creanaut, kunstenaar en keramiste onder eigen naam en authentieke ondernemer

 
Kerstkaart van creanaut, creatief therapeut, coach, mindfulness gent. Mindful creëren en verbinden door kunst gent

Hoe het begon

Meike Janssens

Naast aandacht voor je valkuilen, obstakels en uitdagingen richt ik mijn aandacht ook intentioneel op het vergroten van mogelijkheden, sterktes, hoop en optimisme.


Life coaching, verbindende worshops en persoonlijke groei met zelfzorg: Ontdek je ware potentieel en leef voluit.

Ook voor snelle en drukke breinen, sensitieve personen en hoogbegaafde volwassenen en samen met kinderen.

coaching Gent met life coaching, creatief coach, talentcoach en ACT therapeut Meike Janssens op minder piekeren, minder perfectie en angst en meer veerkracht, optimisme, nieuwsgierig leven en speelsheid voor volwassenen en samen met kinderen