Creanaut, coaching Gent | life coach | persoonlijke groei | mindfulness | creatief coach

Coaching Gent, kies voor 1-op-1 life coaching of flow groepscoaching

Goesting om te beginnen met voluit leven, terug zin in je leven?

Een vervullend leven begint bij jezelf. Voel je je soms verloren of vastgeroest? Weet je niet meer precies wat je wilt of wie je bent? Dan ben ik hier om je te helpen de weg terug te vinden.

Meike Janssens - creatief coach, creativiteitscoach, creatieve mindfulness, creativiteitstraining, slow art, creatieve workshops en stress verminderen in gent

Golf 1: Jij floreert met coaching, persoonlijke groei en training

Ontdek je ware potentieel, vol authenticiteit en creëer een leven vol voldoening en plezier! Ben je klaar om afscheid te nemen van stress en overweldiging?

Tijdens deze coachingstrajecten ontdek je je waarden, krachten en talenten. Ontketen je creativiteit, onderzoek je nieuwsgierigheid en overwin blokkades.

Creëer een leven dat echt bij jou past, met meer rust en innerlijke balans. Leer omgaan met tegenslag en ga met vertrouwen nieuwe uitdagingen aan. Overwin obstakels, vuur je krachten aan en stel doelen die bij je passen.

 

De kracht van coaching: Wat je mag verwachten

Ik zet in mijn coaching mijn volledige kennis, ervaring en diversiteit aan tools in om jou te begeleiden

Verken je diepste behoeften, communiceer ze effectief en stel gezonde grenzen om een leven te creëren dat in lijn is met jouw ware zelf. 

Ontdek jouw unieke talenten en waarden, en laat deze jouw kompas zijn voor een authentiek en waardevol leven vol zin en plezier.

Omarm imperfectie en leer omgaan met stress door effectieve copingmechanismen te ontwikkelen, waardoor je veerkrachtig blijft in het aangezicht van uitdagingen. Ontwikkel veerkracht en nieuwsgierigheid om uitdagingen en tegenslagen te trotseren, terwijl je belemmerende patronen ontrafelt en volledig leeft.

  • Volledige kennis en ervaring: Ik zet al mijn kennis, ervaring en diversiteit aan tools in om jou te begeleiden.
  • Creatieve activiteiten: Cultiveer innerlijke rust en zelfexpressie door te schilderen, boetseren of schrijven. Laat piekeren plaatsmaken voor speelse intuïtie.
  • Sensitiviteit beheersen: Omarm intense emoties en gebruik ze als kracht, terwijl je je creativiteit stimuleert met diverse materialen.
  • Zelfzorg integreren: Leer je grenzen kennen, prioriteer ontspanning en creëer rustmomenten voor een vervuld bestaan.

Welke coaching past het beste bij jou op dit moment?

Klaar om je leven vol betekenis en flow te creëren?

Doe mee en ontdek hoe je kunt floreren met coaching, persoonlijke groei en creatieve expressie.

 

Kies voor 1:1 life coaching of flow groepscoaching door creanaut, coaching Gent

1-op-1 life coaching, creatieve coaching en ACT therapie

Doorbreek blokkades, vergroot je zelfvertrouwen en ga leven vanuit je authentieke zelf

Een vervuld leven begint bij jezelf. Voel je je soms vastgelopen en zoek je naar je ware identiteit? Ben je niet zeker wat je echt wilt? Dan ben ik er om je te helpen jouw weg te vinden en je authentieke zelf te omarmen.

Floreertraject: flow groepscoaching, training en creatieve therapie

Verzeker nu je plek met vroegboekkorting  in het floreertraject met groepscoaching

Waar je leert om je authentieke kracht te omarmen en te floreren in je leven, zonder de druk van perfectie of de last van verplichtingen.

Het Floreertraject is een vier maanden durende reis die begint eind oktober en eindigt in januari. Onder begeleiding van jouw coach en beeldend therapeut, Meike Janssens, ga je ontdekken hoe je meer flow, energie en vervulling kunt ervaren.