Creanaut, coaching Gent | Life coach | Mindfulness | Beeldend ACT- therapeut | creativiteit en mentaal welzijn

Aanbod voor kinderen

floreerdagen, creatieve mindfulness en workshops samen met kinderen

Golf 1: Je tiener floreert met de floreerdagen 

Ben je tussen de 10 en 14 jaar oud en op zoek naar een plek waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten, je talenten kunt ontdekken en je authentieke kracht kunt vinden? Dan zijn de floreerdagen van Creanaut speciaal voor jou! Tijdens deze inspirerende dagen ga je samen met andere hoogsensitieve en hoogbegaafde tieners op avontuur. 

We bieden een omgeving waarin je je vrij kunt uiten, nieuwe vrienden kunt maken en vooral veel plezier kunt hebben. Je leert verschillende creatieve technieken kennen, van tekenen en schilderen tot theater en boetseren.

Wat kun je verwachten tijdens de floreerdagen?

Ontdek je eigen waarden, krachten en talenten.

Ontketen je creativiteit en verken je nieuwsgierigheid.

Overwin obstakels zoals piekeren, angst en zelftwijfel.

Leer omgaan met verschillende materialen en texturen.

Geniet van een veilige en stimulerende omgeving waar je jezelf kunt zijn.

De Floreerdagen en workshops voor tieners

Ze zijn bedoeld voor jou als je tussen de 10 en 14 jaar oud bent en barst van de ideeën, maar soms moeite hebt om te ontspannen. Ontdek je creativiteit, versterk je talenten en ga uitdagingen aan samen met andere hoogsensitieve en hoogbegaafde tieners. We bieden een inspirerend avontuur waarin we creatief verkennen, talenten ontwikkelen, obstakels overwinnen en diepgaande gesprekken voeren.

Golf 2: Samen floreren tijens de workshops voor volwassenen en kinderen

Ik geloof als coach en creativiteitsexpert in de kracht van samen creëren. De workshops zijn niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die samen met kinderen willen genieten van creatieve activiteiten. Dit versterkt de band tussen ouder en kind en zorgt voor onvergetelijke momenten.

 

Workshops samen met kinderen

Chillen met kunst, mindset en mindful: Vind rust en creëer samen met je kind. Deze workshop biedt mindfulness en inspirerende kunstactiviteiten, waardoor je stress vermindert en unieke herinneringen creëert.

Boetseren en connecteren met keramiek: Ontdek de wereld van klei! Samen boetseren, pottenbakken en unieke kunstwerken maken voor een onvergetelijke ervaring. Kneden, rollen, knijpen en modelleren – het kan allemaal.

 

Wat kun je verwachten tijdens de gezamenlijke workshops voor volwassenen en kinderen?

Creëren zonder afleiding: Even weg van de telefoon en genieten van het moment.

Diep ontspannen en minder piekeren.

Leren vertrouwen op je buikgevoel en minder twijfelen.

Samen nieuwe creatieve technieken ontdekken.

Een wetenschappelijk onderbouwde mix van creativiteit en welzijn.

Samen met kinderen creatief aan de slag met mindset en mindfulness in een sessie of reeks ‘Chillen met kunst’

Ga samen met je kind op creatief avontuur in deze unieke workshop! We dompelen ons onder in kunstzinnige activiteiten, met extra aandacht voor mindfulness, persoonlijke groei en een groei mindset.

Boetseren en connecteren samen met kinderen in een workshop keramiek volwassene en kind

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit om samen met je kind te doen? Kom dan naar onze workshop boetseren!

Tijdens deze workshop gaan we samen de creatieve wereld van klei verkennen. We leren verschillende technieken, zoals kneden, rollen, knijpen en modelleren, en creëren we onze eigen unieke kunstwerken.