Creanaut, coaching Gent | life coach | persoonlijke groei | mindfulness | creatief coach

Leef je authentiek en vervuld leven: Ontdek je ware potentieel en kies voor jezelf

Creeër je leven vol betekenis en flow met het creatief flow groepstraject

In vier maanden naar meer flow, energie, lichtheid, focus, energie en veerkracht

Van overweldigd naar ontspannen: Ontdek je flow en creëer het leven dat je wilt.

Terug zin in je leven!

Stel je een plek voor:

 • Waar je geen angst voelt om jezelf te zijn, omdat iedereen hier welkom is
 • Waar je kunt uiten wat je denkt en voelt zonder angst voor afwijzing of eenzaamheid
 • Waar anders zijn dan anderen niet alleen wordt geaccepteerd, maar ook wordt gevierd
 • Met mensen die bereid zijn om elkaar echt te zien en te begrijpen, zonder maskers of vooroordelen
 • Waar je je innerlijke kracht ontdekt en je creatiekracht volledig kunt benutten

 

 

Bij Creanaut nodig ik je uit om je volledig authentieke zelf te zijn

Ik beloof je geen wereld zonder uitdagingen, maar wel een plek waar je leert om te gaan met die uitdagingen op een speelse en creatieve manier.

Ik ben Meike Janssens, jouw coach en beeldend therapeut. Samen gaan we op een vier maanden durende reis om jouw ware potentieel te ontdekken en te leven met flow. Voluit leven, floreren!

Coaching en creatieve therapie in gent, relaxatiesessies en mindfulness in het museumCoaching en creatieve therapie in Gent, relaxatiesessies en mindfulness in het museum. Wat een toffe combinatie van bezig zijn met je handen en toch reflecteren en uitwisselen. Er is ruimte voor lachen en ontspanning, hoewel we met serieuze thema’s bezig zijn voelt het ook licht en ongedwongen.

Karen over het floreertraject ‘slow en flow’

Je groeistof om te floreren vind je hier in het flow groepscoaching

Terug toegang tot je volle en authentieke creatiekracht, ervaar meer flow en creëer het leven dat je wilt

Want het kan lichter, speelser en vanuit vertrouwen. Ook jij kan zaadjes planten die jou laten floreren in je leven.

Wie ben ik?

Ik ben Meike Janssens, een gedreven creatief coach, life coach en beeldend therapeut. Net als jij, heb ik ervaren hoe het is om vast te zitten in de druk van perfectionisme en het pleasen van anderen. Dit heeft me geleid naar een diepe zoektocht naar authentieke vervulling en creatieve expressie.

Ik ontdekte dat het najagen van externe succesnormen vaak leidt tot interne conflicten en gevoelens van leegte. Door deze reis, heb ik geleerd dat ware vervulling van binnenuit komt, door het omarmen van wie we werkelijk zijn en het leven in overeenstemming met onze authentieke verlangens. Terug spelen en lichter kijken, ook naar de zwaarte. Terug mogen je innerlijke kind voeden! Heerlijk.

Nu help ik anderen om deze transformatie door te maken en een leven vol betekenis, hun betekenis, en flow te creëren.

Er zijn heel wat redenen om terug te mogen spelen, genieten en voluit leven

 • Je rent van hot naar her, zonder écht te leven, terwijl drukte en verantwoordelijkheden je energie uitputten, en continue stress en onrust je leven beheersen

 • Vastzitten in een hamsterwiel: Je droomt van een leven vol zingeving en passie, maar je voelt je verloren over waar te beginnen, terwijl je de voldoening en creativiteit mist die je zo graag wilt ervaren, en het gevoel van stagnatie je motivatie ondermijnt

 • Perfectionisme en pleasen belemmeren je groei door je innerlijke criticus die je weerhoudt om te stralen, terwijl angsten voor falen en afkeuring je dromen blijven remmen, en het maken van je eigen keuzes als een onmogelijke opgave voelt

 • Overweldigende ideeën zonder actie: Je hoofd zit vol met ambities en plannen, maar de eerste stap zetten lijkt een onoverkomelijke drempel te zijn, terwijl angst om te falen je tegenhoudt om je dromen na te jagen

 • Verlangen naar lichtheid, plezier en speelsheid: Je mist de sprankel en levensvreugde die je ooit voelde, terwijl je hunkert naar meer avontuur en spontaniteit in je leven, en de dagelijkse sleur je energie en motivatie blijft wegnemen

 

Jij mag terug je ruimte innemen, op je ritme, spelen, op je ritme flowen! Je hoeft niet steeds te doen wat anderen van je verwachten. Authentiek jezelf zijn, geen zin hebben en voor jezelf kiezen. Je mag! 

 

Je zaden, groeistof, warmtelamp en permacultuur voor voluit leven in verbinding staan voor je klaar!

Want floreren dat doe je voor jezelf én voor anderen. Want als jij floreert, floreren je dierbaren mee 

 

Dit klinkt als jou en je wil nu eindelijk voluit leven en floreren volgens jouw ritme en noden?

Dan is het Flow Groepstraject precies wat je nodig hebt. Ook als je jezelf vaak onder druk zet om te presteren en bang bent om fouten te maken, kun je leren om je authentieke zelf te omarmen.

Tijdens deze vier maanden gaan we samen werken aan jouw transformatie. We combineren creatieve oefeningen, mindfulness-technieken en diepgaande gesprekken om jou te helpen meer flow, energie, focus en veerkracht te ervaren. Je zet concrete stappen naar lichter en speelser en vanuit nieuwsgierigheid op je pad naar floreren.

Coaching en creatieve therapie in gent, relaxatiesessies en mindfulness in het museumIk vond het echt een heel fijne ervaring in het museum, heel gevarieerde, leuke opdrachtjes!  Het was een eye-opener voor mij dat ik nog veel meer op mijn buikgevoel mag vertrouwen!

Nele over  de creatieve sessie museumbeleving tijdens Slow en flow

Ik laat je graag zien wat je krijgt als je kiest voor het floreertraject met flow groepscoaching ‘Zin in je leven

 • 5 offline sessies van drie uur in een klein groepje gelijkgestemden: Vijf intense groepssessies van 3 uur waarin we samen in gesprek gaan, diepe herkenning vinden, dromen, durven en echt doen. We duiken samen in creatieve coaching, spelen met beeldende therapie, ontdekken verwondering en trainen onze perfectiespieren. Hier leer je dat je minder moet, anderen niet hoeft te pleasen en dat je ook gewoon “neen” mag zeggen.

 • Individuele opdrachten: Na elke sessie krijg je speelse en diverse opdrachten die verdieping bieden, maar die je mag doen op jouw eigen tempo

 • Inclusief materialen: Je ontvangt alle benodigde tekenmaterialen, een schrijfschriftje en een tekenschriftje

 • Online community: Krijg toegang tot een digitale syllabus, online coaching en een ondersteunende community waarin je mag delen, maar het moet niet. Hier kun je samen “dromen, durven of doen” spelen. En ik volg mee en inspireer je waar ik kan. Dit kan je zin als een online groepscoaching en je speeltuin. Niet verplicht maar wel warm aangemoedigd

 • Wetenschappelijk onderbouwd: Gebaseerd op ACT, positieve psychologie, mindfulness en creatieve coaching

 • Intens groepsavontuur van 4 maanden: Een avontuur van vier maanden, onder mijn begeleiding. Tijdens deze periode ontdek je hoe je voluit kunt leven, de switch maakt van moeten naar mogen, veerkracht ontwikkelt, anders leert kijken naar uitdagingen, lichtheid in je leven verwelkomt en in jezelf integreert. Centraal staat het empoweren om met integriteit en autonomie. We werken aan het loslaten van beperkende regels die je hebt aangenomen, zodat je je eigenheid en vrijheid volledig kunt omarmen

Coaching en creatieve therapie in gent, relaxatiesessies en mindfulness in het museumZeer fijne ervaring tijdens de slow en flow sessies. Quality time voor jezelf in een klein groepje, begeleid door Meike die het creatieve geheel een persoonlijke maar ook professionele toets geeft.

Els Heulens over het floreertraject ‘Slow en flow’ – kinderpsychiater

Gun jezelf en anderen een floreertraject met flow groepscoaching

Er start een reeks in oktober – januari

20 oktober – 3 november – 24 november – 15 december – 12 januari

Wil je graag op de hoogte blijven en genieten van een korting voor vroege vogels? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Scherpe prijs voor vroege vogels: 400 euro, vanaf 31 augustus 497 euro per persoon- betalen in schijven mogelijk (maximum 6 plaatsen beschikbaar).

 
Nog te lang wachten tot oktober of liever op zelfgekozen datums afgestemd op jullie agenda?

Floreer coaching ‘Slow en flow’ met je eigen groepje op zelfgekozen datums vanaf 4 personen tot 6 personen – prijs op aanvraag.

Denk je, daar wil ik meer over weten. Stuur mij je berichtje.

creanaut contact
 

Ik wil je toch nog even een aantal dingen meegeven

Als je niet klaar bent om jezelf, je overtuigingen en je ware potentieel kritisch te bekijken, dan moet je het Flow Groepstraject maar aan je voorbij laten gaan. 

In tegenstelling tot conventionele groepscoachingstrajecten, waar je misschien oppervlakkig aan de slag gaat met je uitdagingen, nodig ik je bij Creanaut uit om diepgaand te verkennen en te transformeren. We gaan effectief spelen, kunst inzetten om te transformeren en soms zelfs fysiek creatief aan de slag. 

Samen met mij, Meike Janssens, creatief coach en beeldend therapeut, gaan we op een vier maanden durende ontdekkingsreis naar meer flow, energie, focus en veerkracht in je leven. Het is een reis van overweldigd naar ontspannen, waar je leert jouw unieke creatiekracht volledig te benutten.

Ik beloof geen snelle oplossingen, maar wel een veilige plek waar je jouw gedachten en gevoelens vrij kunt uiten, zonder angst voor afwijzing. Het is een ruimte waar anders zijn niet alleen wordt geaccepteerd, maar juist wordt gevierd.

Bij Creanaut moedig ik je aan om authentiek jezelf te zijn en omarmen we jouw innerlijke kracht. We combineren creatieve oefeningen met mindfulness en diepgaande gesprekken om je te begeleiden naar een leven vol betekenis en flow.

Als dit klinkt als iets waar jij naar verlangt – om voluit te leven en te floreren op jouw eigen ritme – dan is het Flow Groepstraject precies wat je nodig hebt.

Maar als je moeite hebt om jezelf uit te dagen of als je bang bent voor de confrontatie met je eigen innerlijke belemmeringen, dan is dit traject misschien niet geschikt voor jou op dit moment.

Neem de tijd om te overwegen of je klaar bent voor deze intensieve reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Het vraagt moed en nieuwsgierigheid om jezelf toe te staan te stralen in je volle authenticiteit.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Kan ik in termijnen betalen voor het Flow Groepstraject?

Ja, dat is mogelijk. Het totale bedrag van 800 euro kan in twee termijnen van elk 400 euro worden betaald. De eerste termijn betaal je bij aanvang van het traject, en de tweede termijn dient binnen een afgesproken periode betaald te worden.

2. Wat als ik een sessie mis?

Indien je een sessie mist, kun je de gemiste inhoud inhalen tijdens de volgende sessie og tussendoor 1-op-1. Er is ruimte om de opgedane kennis en ervaringen te bespreken, zodat je zo goed mogelijk kunt blijven participeren in het traject.

3. Moet ik al ervaring hebben met andere programma’s van jou om aan het Flow Groepstraject deel te nemen?

Nee, helemaal niet. Het floreertraject met flow groepcoaching staat open voor iedereen die interesse heeft in het ontdekken en ontwikkelen van zijn of haar eigen creatieve potentieel en flow. Er is geen voorafgaande ervaring vereist, wel goesting en energie.

4. Kan ik vooraf kennismaken voordat ik beslis om deel te nemen?

Ja, dat kan zeker. Je kunt een kennismakingsgesprek reserveren via 1-op-1 life coaching. Tijdens dit gesprek kunnen we dieper ingaan op jouw verwachtingen en vragen over het Flow Groepstraject.

5. Ik wil mijn online activiteiten eigenlijk verminderen. Kan ik deelnemen aan het traject zonder veel aanwezig te zijn in de community?

Ja, dat is mogelijk. De kernwaarde van het Flow Groepstraject ligt voornamelijk in de offline sessies van 3 uur, waarin we diepgaande gesprekken voeren en creatieve oefeningen doen. Je kunt echter ook deelnemen aan de opdrachten die je aanspreken in de online community, zonder actief deel te nemen aan alle gesprekken en dus uren online te spenderen. Al kunnen de gesprekken uiteraard ook waardevol zijn. 

Hey! Ik ben Meike

 

Licht, speels en toch serieus

Mijn persoonlijke enthousiasme én professionele kennis gemixt maakt het licht en ongedwongen terwijl je toch met ‘serieuze’ thema’s bezig bent.

 

Authentiek en betekenisvol

Zonder mijn authentieke zelf te tonen, zou ik geen begeleiding willen geven. Zonder betekenisvol te zijn trouwens ook niet. Mijn doel is om jou oprecht te inspireren tot een leven dat lichter aanvoelt. Ik wil je begeleiden naar meer ontspanning, playfulness en plezier, gedreven door echtheid.