Creanaut, coaching Gent | Life coach | Mindfulness | Beeldend ACT- therapeut | creativiteit en mentaal welzijn

Aanbod voor volwassenen:

coaching, creatieve mindfulness en workshops

Golf 1: Jij floreert met coaching, persoonlijke groei en training

Tijdens deze coachingstrajecten ontdek je jouw waarden, krachten en talenten. Ontketen je creativiteit, verken je nieuwsgierigheid en overwin obstakels zoals piekeren, angst, zelftwijfel, controledrang, leven met een druk en sensitief hoofd en overdenken. Soms zie je zelf je eigen krachten en talenten niet meer, en ik help je graag om het gordijn voor je open te trekken.

Creëer een leven dat echt bij jou past, met meer rust en innerlijke balans. Leer omgaan met tegenslagen en ga met vertrouwen nieuwe uitdagingen aan. Overwin obstakels, vuur je krachten aan en stel doelen die bij je passen. Leef weer voluit en zinvol, met plezier, optimisme, nieuwsgierigheid en veerkracht.

 

1-op-1 coaching op maat

Doorbreek blokkades, vergroot je zelfvertrouwen en ga leven vanuit je authentieke zelf

Een vervuld leven begint bij jezelf. Voel je je soms vastgelopen en zoek je naar je ware identiteit? Ben je niet zeker wat je echt wilt? Dan ben ik er om je te helpen jouw weg te vinden en je authentieke zelf te omarmen.

Floreertraject: groepscoaching en training

Verzeker nu je plek met vroegboekkorting  in het floreertraject met groepscoaching

Waar je leert om je authentieke kracht te omarmen en te floreren in je leven, zonder de druk van perfectie of de last van verplichtingen.

Het Floreertraject is een vier maanden durende reis die begint eind oktober en eindigt in januari. Onder begeleiding van jouw coach en beeldend therapeut, Meike Janssens, ga je ontdekken hoe je meer flow, energie en vervulling kunt ervaren.

Golf 2: Floreren samen met anderen in een creatieve workshop voor volwassenen

Je creatieve workshop hier, da’s back to basics. Geen telefoon die constant om aandacht vraagt, maar even diep ontspannen. Hier vergeet je zelfs even dat smartphones bestaan. Beloofd.’

Weer leren spelen? Dat creëert nieuwe kansen. Je hoort jezelf weer denken!’  Je bent minder snel geërgerd en reageert meer ontspannen op je omgeving.

Minder piekeren, minder twijfelen en weer leren vertrouwen op je buikgevoel. Dat is wat een creatieve sessie voor jou kan betekenen.

Wetenschappelijk onderbouwd, creativiteit en welbevinden in de mix en nog plezant ook.

Minder stress, meer plezier met alles kunst, creativiteit en mindfulness

Last van stress? Druk in je hoofd? Moeite om te ontspannen?

Tijd om even pas op de plaats te maken en te focussen op jezelf!

In deze creatieve workshop ga je op ontdekkingsreis door je eigen lijf en geest. We doorbreken blokkades, vergroten je zelfvertrouwen en leren leven vanuit je authentieke zelf. Maak beeldend ruimte voor jezelf. Uit je hoofd, in je lijf met kunst.

 

Handen in de klei, hoofd tot rust met een keramiek workshop of pottenbakken

Ben je het zat om altijd maar in je hoofd te zitten? Wil je even helemaal loskomen van de drukte van alledag?

Kom dan naar onze workshop keramiek!

Tijdens deze workshop ga je met je handen in de klei en leer je de fijne kneepjes van het pottenbakken of boetseren. Dit is een heerlijke manier om te ontspannen en je creativiteit te laten stromen.