Creanaut, coaching Gent | Life coach | Mindfulness | Beeldend ACT- therapeut | creativiteit en mentaal welzijn

Workshop creativiteit voor volwassenen: Ontspan met zelfexpressie en creatieve mindfulness

 

Vraag je workshop creativiteit voor volwassenen aan of schrijf in voor het creatief traject ‘Minder stress meer plezier’, in bad met kunst en beeldend werken.

Workshops creativiteit met mindfulness en slow art om je mentaal welzijn en emotioneel welzijn te verhogen door kunst en creativiteit

Workshop creativiteit in Gent gevuld met slow art, art journaling en kunst kijken

Ontspan, verminder stress en ontketen je creativiteit met mijn unieke creatieve workshops in Gent. Ontdek je innerlijke kunstenaar, leer nieuwe technieken en maak unieke kunstwerken. Perfect voor beginners en gevorderden, teambuilding of een creatieve uitlaatklep.

 

Ontdek je creativiteit en ervaar minder stress met een workshop creativiteit voor volwassenen in Gent

Voel je je vaak gestrest? Is je hoofd altijd vol en vind je het moeilijk om te ontspannen? 

In onze drukke maatschappij is het belangrijker dan ooit om af en toe een stap terug te nemen en tijd voor jezelf te maken. De creatieve workshops in Gent bieden je de ideale gelegenheid om te ontspannen, los te komen van de dagelijkse stress en je creativiteit te verkennen.

De ingrediënten van de workshops creativiteit voor volwassenen, zowel met je dierbaren, vrienden en collega’s. Ja, zelfs een samen met kinderen kan

De workshops creativiteit en mentaal welzijn

‘Minder stress, meer plezier’, workshop creativiteit en beeldtraject met alles kunst, creativiteit, mindfulness en welzijn

Ervaar de pure vreugde van creëren zonder grenzen of verwachtingen. Experimenteer met verschillende materialen en technieken, leer blokkades te doorbreken en creëer vanuit je intuïtie. Ontwikkel je artistieke expressie en leer te vertrouwen op je intuïtie. Ideaal voor iedereen die zijn of haar creatieve kant wil ontdekken. Maak kunst en leer jezelf beter kennen. Combineer mindfulness met creatieve expressie. Leer om in het hier en nu te zijn, je gedachten te observeren en om te zetten in kunst. Ontspan zowel mentaal als fysiek tijdens deze workshop creativiteit.

Keramiek workshops, met klei uit je hoofd in je lijf

Ervaar de rustgevende kracht van klei. Leer pottenbakken of boetseren en laat je creativiteit stromen.

Creatieve workshops, workshops persoonlijke groei en kunst en teambuilding in gentVorige week zaterdag werd ik alweer verwend in een leuke creatieve workshop bij Creanaut te Gent. Ik leerde de wereld kennen van Jean-Michel Basquiat en kon zijn creatieve avontuur zelf beleven door zelf te gaan spelen met kleuren, woorden en muziek! Ik vond het geweldig om te doen!

Yoko over de workshop creativiteit voor volwassenen ‘Minder stress, meer plezier’

Kies je favoriete workshop creativiteit voor volwassenen

‘Minder stress, meer plezier’ met een creatief en kunstzinnig bad 

 
Workshop creativiteit, kunst en mentaal welzijn met allerlei methoden zoals slow art, art journaling, creativiteitscoaching, spelen voor volwassenen en creatief denken. 

 

Ontspan je hoofd, maak je handen vuil: workshop keramiek

 
Spelen met kleur en vorm in een vrije kermiek workshop in mijn kleinschalig en huiselijk atelier. Je krijgt persoonlijke begeleiding en jij mag voluit spelen met klei of porselein in deze creatieve workshop.