Creanaut, creatieve coaching Gent | creatief coach | beeldend therapeut | Meike Janssens Gent

Nu op de agenda | workshop creativiteit voor volwassenen met playfulness coaching en persoonlijke groei

Verzeker meteen je plek

creatief coach, ACT therapeut, playfulness coach, floreer coach en positieve psycholigue voor volwassenen en kinderne in gent | drukke en snelle breinen

Floreren en playfulness coaching voor tieners

We hebben het gedurende twee dagen over zelfbeeld, leven vanuit keuze, rust vinden in je hoofd en aan de slag met creativiteit en kunst. Zowel schrijvend, filosoferend, creatief denken en doen. Met een stukje mindfulness, floreer begeleidig en talent coaching.

Want vanuit verbinding met jezelf leg je gemakkelijker connectie met anderen. Vanuit waardering voor je eigen talenten kan je ook gemakkelijker met anderen samenwerken. Ieder met zijn waarden en talenten. En we gaan samen laag per laag aan de slag met talent, creativiteit, mindset, mindfulness, rust vinden, kiezen, autonomie, nieuwsgierig leven en veerkracht.

Onderweg naar floreren

Voor snelle denkers en diepe voelers vanaf 10 jaar tot en met 14 jaar.

Wat krijg je

  • individuele begeleiding én groepscoaching door twee ervaren coaches
  • Karen Verachtert, talentencoach, leerkracht volwassenenonderwijs, mulitpassionate en ervaringsdeskundinge, passie voor taal en boeken
  • Meike Janssens, floreer coach, positivoloog, ACT therapeut, talentbegeleider, kunsthistorica en kunstenaar
  • verbindende activiteiten met gelijkgestemden
  • twee mooi gevulde floreerdagen met veel afwisseling tussen creatief denken, schrijven, filosoferen, coaching, activiteiten voor kunst, kunstemplatie en creatief samenwerken en doen
  • een e-book in je inbox met de activiteiten van die dag en aantal die je kind alleen of samen met jou kan doen
 
Je coaches, een co-creatie tussen Karen Verachtert en mij
 

Workshop creativiteit en intuïtief creëren voor volwassenen

Ontdek een unieke manier om te verbinden met andere volwassenen in onze workshop voor creativiteit en intuïtief creëren.

Je kunt op een inspirerende manier nieuwe mensen ontmoeten en jezelf op een dieper niveau ontdekken. De focus ligt op het creëren van een veilige en open omgeving waarin je vrij kunt experimenteren en jezelf kunt uiten. Of je nu op zoek bent naar verbinding, een creatieve uitlaatklep wilt vinden, of gewoon wilt ontspannen en genieten van gezelschap, dat is de rode draad van deze speelse workshops.

Dankzij de interactieve aanpak zul je snel in contact komen met andere deelnemers. Je wordt uitgedaagd om je comfortzone te verbreden, stapje voor stapje, om zo je zelfexpressie te vergroten en nieuwe inzichten op te doen.

In de workshops staat spel centraal, waarbij we je in beweging brengen. Het gaat erom te genieten van het moment, zonder je zorgen te maken over verleden of toekomst. Laat je betoveren door kleuren, vormen en sensaties om je heen.

Er is geen druk om te veranderen, ergens naartoe te gaan, behoeften te vervullen of projecten af te ronden. Het draait allemaal om de eenvoud van gewoon even ‘zijn’, intuïtief uit je hoofd in je lijf met playfulness, workshops creativiteit voor volwassenen