Creatief coach, creativiteitstraining en creatief therapeut | Creanaut | Gent

Suggesties en een portie inspiratie richting nieuwsgierig en creatief leven? Schrijf in op de gratis nieuwsbrief

 

Creatieve ontspanning met muzikaal droedelen - Laat je brein floreren!

Wil je ontspannen en je creatieve geest stimuleren? Ontdek het belang en het plezier van droedelen, speciaal voor snelle denkers en drukke breinen. Dit kunstenaarsuitje bij je thuis is perfect om tot rust te komen en jezelf uit te drukken.

 

Stap 1: Zet je favoriete muziek op en laat je meevoeren terwijl je droedelt. Geen regels, geen beperkingen, gewoon vrijuit creëren op het ritme van de muziek.

Stap 2: Laat het liedje tot leven komen op papier met verschillende tekeningen. Verken vormen, lijnen en patronen die je in gedachten hebt terwijl de muziek door je heen stroomt.

Stap 3: Breng je droedelkunstwerk tot leven met kleur. Kies de kleuren die het liedje voor jou vertegenwoordigen en geef je creatie een levendige uitstraling.

De waarom van deze creatieve reis? Droedelen op muziek is een effectieve manier om los te komen, te ontspannen en je gedachten te uiten. Het verbindt je met jezelf en anderen, verhoogt je zelfvertrouwen en stimuleert je creatieve denkvermogen.

Droedelen vereist geen specifieke vaardigheden, iedereen kan het doen op zijn of haar eigen manier. Dus probeer verschillende soorten muziek uit en ontdek hoe droedelen jouw brein kan laten bruisen.

Het is tijd om jezelf uit te drukken en te genieten van het plezier van creatieve ontspanning.

 

Ben je op zoek naar meer avontuur, creativiteit en plezier in je leven? Dan is Creanaut dé plek voor jou! Schrijf je nu in en laat je verrassen door een wereld vol inspiratie, persoonlijke groei en nieuwe mogelijkheden.

Of wil je graag op de hoogte blijven van alle creatieve en nieuwsgierige avonturen die Creanaut te bieden heeft?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief “Nieuwsgierig Leven” en ontvang regelmatig updates, tips en exclusieve content rechtstreeks in je inbox.
 
creatieve mindfulness gent door creatief coach en creativiteitscoach meike janssens -tips
psssst…nog meer komen ontspannen en groeien met kunst en creativiteit? Neem een kijkje in het aanbod
Liever eerst nog wat virtueel kennismaken? Schrijf je in op de nieuwsbrief