Creatief coachen | beeldend therapeut | ACT coach | Meike

‘Uit je hoofd’ workshops – creatief in je lijf

In programma’s zoals ‘Unplug en create’ en (W)Onderzoekers, integreer ik belangrijke thema’s zoals ‘mindset, ‘diepgaand connecteren’,’minder piekeren’ en ‘samenwerken’ met creatieve activiteiten zoals werken met klei, spelen of ontspannen met kunst. Als kunstenaar, keramiste en beeldcoach begeleid ik jou ook in de technische kant.

Dit is niet alleen effectief, maar ook plezierig! Samen (kunst)werken brengt je uit je hoofd en in je lijf, ontspant actief, voelt als mindfulness, geeft energie en verandert de manier waarop je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. De mogelijkheden zijn eindeloos in de wereld van kunst..

Workshops,kunst beleven, mindfulness en intuïtief creëren door creatief therapeut en kunstzinnig coach Meike Janssens - gentUnplug en create | agenda en privé

Workshops creatief ontmoeten en ontspannen. Even uit je hoofd, in je lijf

 

Elkaar echt ontmoeten vanuit zingeving en actief herstellen van overprikkeling en ‘aan’ staan. En terwijl je creatief voeden én creëren rond een onderwerp dat er echt toe doet. Gedaan met doorrazen en stressen en tijd voor spelen en creëren.

creatieve workshops, groeibegeleiding en creatieve coaching voor kinderen samen met volwassenen(W)Onderzoekers

Workshop en groeibegeleiding samen met kinderen

Samen intens genieten en actief herstellen van overprikkeling met spelen en creëren. Creatieve ondersteuning om zichzelf uit te drukken, zelfvertrouwen te winnen, emoties te begrijpen, gedachten en gepieker te transformeren en verbinding te maken met hun lichaam.