Creanaut, coaching Gent | Life coach | Mindfulness | Beeldend ACT- therapeut | creativiteit en mentaal welzijn

Teambuilding in Gent: Versterk je team met speelsheid en creativiteit

Tijd om te Verbinden en te Creëren
Versterk je team met speelsheid en creativiteit
Bij Creanaut draait jouw teambuilding in Gent om meer dan alleen samenwerken. Het is tijd om de creativiteit, speelsheid en verbeeldingskracht binnen je team aan te wakkeren. Mijn unieke workshops zijn ontworpen om teams op een vernieuwende en leuke manier samen te laten groeien. Door creativiteit te combineren met mindfulness en plezier, stimuleren we innovatie en versterken we de samenwerking.

Een workshop vol ontdekkingen

Stel je voor: een workshop waarin je team niet alleen samenwerkt, maar ook elkaar opnieuw ontdekt door speelse interacties en creatieve expressie. In deze workshops laten we prestatiedruk achter ons en verkennen we nieuwe mogelijkheden door te spelen met ideeën en verbeelding. Mindfulness en slow art creëren een rustgevende basis voor focus en ontspanning, terwijl creatieve activiteiten de teamdynamiek versterken en nieuwe inspiratie aanwakkeren.

Waarom kiezen voor Creanaut teambuilding?

Doorbreek de Routine
Voel je dat je team vastzit in routine? Mijn workshops helpen om die patronen te doorbreken. Speelsheid opent de deur naar frisse ideeën. Met technieken zoals art journaling en creatieve oefeningen ontstaat er ruimte voor out-of-the-box denken. Jouw team leert niet alleen samen te werken, maar ook samen te genieten.

Herstel Focus en Rust
Meer dan alleen plezier—mijn teambuilding biedt je team de kans om rust en kalmte te vinden. Door creatieve mindfulness en meditatieve kunst leren ze hoe ze deze technieken kunnen toepassen in hun dagelijkse leven. Een stap naar meer balans en welzijn.

Wat Kun je Verwachten?

Verbind en Creëer
In deze interactieve workshops gebruiken we speelse technieken die jouw team creatief laten denken en samenwerken. Door middel van unieke oefeningen ontdekken teamleden elkaar op een nieuwe manier. Ze ervaren plezier in het proces en bouwen aan onderling vertrouwen. Dit resulteert in speelsere en innovatieve oplossingen voor dagelijkse uitdagingen.

Stress Loslaten door Creativiteit
In tijden van stress biedt creativiteit een krachtige ontsnapping. We verkennen de combinatie van tekenen op ademhaling en mindfulness om meer focus te vinden. Deze methoden helpen teams om stress te verlichten, zowel op de werkvloer als in hun persoonlijke leven.

Zelfvertrouwen Opbouwen
Creatieve expressie helpt teams om blokkades zoals perfectionisme los te laten. Met technieken zoals creatief schrijven en art journaling ontdekken teamleden hun kracht en leren ze met meer zelfvertrouwen hun eigen weg te volgen.

Zelfzorg en Art journaling in Gent met creatieve coach en life coach Meike Janssens van creanaut

Voor wie is deze teambuilding?

Mijn teambuilding workshops zijn ideaal voor kleine teams die méér willen dan een standaard teamuitje. Of je nu met collega’s komt of als zelfstandig ondernemer je creativiteit en focus wilt aanscherpen, bij Creanaut bied ik een veilige en speelse omgeving om te groeien.

 

Praktische informatie

  • Duur: 2 uur
  • Prijs: vanaf €48 per persoon
  • Groepsgrootte: 2 tot 8 personen
  • Locatie: Creanaut coaching, Ottergemsesteenweg 247 Gent

 

 

Reserveer meteen je teambuilding in Gent in mijn agenda

Wil je jouw team transformeren door creativiteit, speelsheid en mindfulness? Boek vandaag nog je sessie en ervaar hoe Creanaut je team helpt nieuwe energie, ideeën en verbinding te vinden.

Life coach, creatieve coach en beeldend act-therapeut Meike Janssens
Zacht uit de comfortzone
Spelen en lummeltijd voor kleine teams in gent
Eigen beeldverhalen maken
Teambuilding in Gent voor kleine teams en groepen
Perfectie wat losster laten
Speelse en creatieve teambuilding voor kleine groepen in Gent
Opmerkzaamheid en focus

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat als ons team niet heel creatief is?

Geen zorgen! Je hebt geen creatieve achtergrond of speciale vaardigheden nodig om mee te doen. Het gaat bij mijn teambuilding om het proces van ontdekken en experimenteren, niet om een perfect eindresultaat. Ik creëer een veilige omgeving waarin iedereen zich kan uiten en speels kan meedoen.

Wat is het verschil tussen deze teambuilding en een klassieke workshop?

Bij Creanaut gaat teambuilding verder dan standaard teambuilding activiteiten. Ik combineer mindfulness, slow art en speelsheid om creatief denken te stimuleren en een vernieuwende dynamiek binnen je team te creëren. Het gaat niet om de klassieke oefeningen of simpele ijsbrekers, maar om samen verkennen, ontspannen en nieuwe ideeën ontwikkelen.

Is de workshop geschikt voor teams met veel werkdruk?

Juist! Mijn workshops zijn perfect voor teams die een pauze nodig hebben van hun drukke schema’s. Door de combinatie van mindfulness en creativiteit leren teamleden om beter te ontspannen en opnieuw focus te vinden, wat hen helpt om stress op lange termijn beter te beheersen.

Wat als ons team maar weinig tijd heeft?

De workshops zijn flexibel in te plannen, en met een duur van 2 uur kun je de sessie makkelijk integreren in je werkschema. Zelfs een korte creatieve pauze zorgt al voor vernieuwde energie en inspiratie op de werkvloer.

Wat als sommige teamleden zich ongemakkelijk voelen bij kunstzinnige activiteiten?

Iedereen werkt op zijn eigen tempo en niveau. Er is geen prestatiedruk en geen vereiste om “kunst” te maken. Het draait om speelsheid, plezier en experimenteren, wat juist de drempel verlaagt en het voor iedereen toegankelijk maakt.

0
    0
    Je creanautbon
    Je winkelkar is leegKies een creanautbon