Creanaut | Eigenwijze speel- en groeiplek waar creativiteit en mentaal welbevinden elkaar versterken

Wat je aandacht geeft groeit - the artist's way

Wat je aandacht geeft groeit

Creavontuur Wat je aandacht geeft groeit

Deze deed ik zelf in een cursus rond groeien in zelfvertrouwen, specifiek in het ondernemerschap. En even goed is hij helpend bij zowel kinderen als volwassenen.

Het is een variatie op een positieve affirmatie. Want groei en bloei start ook ergens bij geloof in mogelijkheden. Bij geloof in je eigen eindeloze potentieel.

Zoek een aanganaam plekje uit, wat voor jou aangenaam toeven is. Voor de ene is dat ergens in het groen, voor de andere rustig in je zetel (met een dekentje),… . Je hebt vast zo’n plek in je hoofd. Daar dus.

Sta even stil bij de vraag wat wens ik mezelf toe. Neem wat creatief materiaal bij de hand, je gaat een kaartje schrijven.

 

Een kaartje naar jezelf. Je mag het schrijven, zoals je naar een goede vriend of vriendin zou schrijven. Geef jezelf een compliment, schrijf een positieve bevestiging of affirmatie op of noteer die ene intentie. Dat mag een hele kleine zijn. Maak er een jkaartje van dat helemaal past bij je authentieke zelf.

Schrijf je intentie altijd positief.

Bij ons werden de kaartjes dan na zes maanden (je wist niet wanneer precies) naar huis opgestuurd. Zo zo dit lopen tijdens de reeks of expeditie van creanaut. 

Je kan je kaartje ergens dicht bij jou plaatsen, zodat het regelmatig in je gezichtsveld is. Of je kan het toevertrouwen aan iemand die het na enkele weken met de post naar je stuurt (of handmatig komt bussen uiteraard 😉 ).

 

Veel plezier 

pssst… zin in meer? Duik in het aanbod en kies je favorieten. Wist je dat je ook op expeditie, The Artist’s Way,  kan vertrekken vanaf september?

 

Zin om ook een creanaut te worden?
Go for it!

Creanaut, cratieve workshops en creativiteitscoaching gent