Creanaut | Plek vol artfulness en creatieve zelfontwikkeling

Geen betere bestemming dan een creavontuur! Reserveer nu je creavonturen met een kortingscode en stel je eigen traject samen
start je creatief notitieboekje - creatieve workshops en persoonlijke groei gent creanaut

Expedities voor  volwassenen – op de agenda

Creatiever en nieuwsgieriger in het leven – reeksen

Creanaut meets The Artist’s Way – creatieve training

Kom opnieuw in contact met je eigen creativiteit

Acht avonden dompel je je onder in een expeditie vol creativiteit, materialen, spelen, verbeelding, experimenten, zelfonderzoek en expressie. Tussendoor krijg je mindfulness oefeningen, artjournaling en schrijfsuggesties.


The Artist’s Way van creanaut is een combinatie van artfulness, in het nu zijn, schrijven om je piekergedachten te lossen en nieuwe dingen ontdekken. 

Je leert bewuster om te gaan met wat er is, aandachtig te zijn voor het positieve en de grootse kleinigheden in het leven en op een meer bewuste manier omgaan met wat er op je afkomt in het dagelijkse leven.

Je leert creatief op de uitknop drukken en zo rustpunten vinden te midden van stress en turbulentie. 

Je wordt creatiever, leert op een andere manier omgaan met gedachten, je kan je beter concentreren omdat je brein niet voortdurend meer in beslag genomen wordt door rondzwevende gedachten. Je leert ontspannen, creatieve momenten inbouwen, bewuster kiezen en adequater reageren.

 
 

pssst…Je kan een expeditie individueel reserveren met eventueel vooraf een talengerichte kennismaking als afstemmend gesprek.

 

En je kan met je eigen groepje creëren al vanaf 2 personen. Ook samen met je kinderen, collega’s, zus, fellow-freelancers en kleine teams.

Ga naar de pagina op aanvraag.

 
 

Growth is an erratic forward movement: two steps forward, one step back.

 Remember that and be very gentle with yourself.

 

ART OPENS THE CLOSETS, AIRS OUT THE CELLARS AND ATTICS. IT BRINGS HEALING.

– beiden JULIA CAMERON – SCHRIJFSTER VAN THE ARTIST’S WAY