Creanaut | Floreer in leven en werk | creativiteitscoaching, creatieve mindfulness en coaching

Vertrek op creavontuur tijdens een zoom-call – kunstenaarsuitjes tijdens je meeting

Haal even de sleur uit je meeting of online meeting  en doe de one minute sculpture van Erwin Wurm.
1. Begin er je meeting mee of neem even een pauze tijdens je meeting of zoom-call.
2. Zet een timer van 30 seconden enk laat iedereen in sneltempo zoveel mogelijk voorwerpen uit de omgeving verzamelen
3. Kom terug naar je plek in de meeting of naar het computerscherm en zet de objecten ergens op je lichaam. Doe ze aan als kledingstuk. Maak van jezelf een levens kunstwerk, een sculprtuur.
4. Neem een groepsfoto van jullie als kunstwerk
 

En dan nu nog kort en bondig de waarom van deze log

Erwin Wurm’s One Minute Sculpture is een creatief concept dat kan worden gebruikt tijdens een meeting om deelnemers te inspireren om buiten de gebaande paden te denken en hun creativiteit te prikkelen. One Minute Sculpture is een serie korte performance-achtige kunstwerken waarbij de kunstenaar of de toeschouwer zichzelf of een voorwerp in een absurde of onverwachte houding plaatst, gedurende slechts een minuut.

Door One Minute Sculpture tijdens een meeting te integreren, kan het de deelnemers helpen om zich te concentreren en te ontspannen, en om te denken in termen van mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Het kan ook dienen als een leuke en ontspannen manier om de creativiteit te versterken en het teamgevoel te versterken door samen te werken aan het maken van kunstwerken.

One Minute Sculpture kan ook helpen om de meeting op een leuke en onverwachte manier te beginnen of te eindigen, wat kan bijdragen aan een positieve en productieve sfeer

creatieve workshops, creatief coach, slow art, creatieve mindfulness gent - meike janssens

Hoi, ik heet Meike

Als creatief coach, kunstagogisch begeleider en positivoloog begeleid ik mijn cliënten om hun talenten te ontdekken en hun geloof in eigen kunnen te versterken, wat kan bijdragen aan een grotere mentale weerbaarheid en het voorkomen en herstellen van burn-out. Of het nu gaat om volwassenen of kinderen, ik werk met mijn cliënten om hen te helpen floreren in leven en werk.

Ik ben gespecialiseerd in slow art, creatieve mindfulness, speel- en groeimindset, kunstagogiek en werk met interventies vanuit positieve psychologie en help zo mijn cliënten om te profiteren van de positieve effecten van nieuwsgierigheid, flow, dankbaarheid, plezier, genieten, speel en groei mindset en het ontdekken van nieuwe dingen.

Ik streef ernaar om mijn cliënten te helpen om met meer energie, bewust in het nu te leven en te werken met joy.

Ready? Set. Go!

Uitgeserveerd

Creatief coach, creativiteitscoach, agogisch begeleider Meike Janssens - stressreductie,creatieve mindfulness, creatieve workshops en positieve psychologie in Gent