Creatief coach, creativiteitstraining en creatief therapeut | Creanaut | Gent

Suggesties en een portie inspiratie richting nieuwsgierig en creatief leven? Schrijf in op de gratis nieuwsbrief

 

Ontsnap aan de drukte van je snelle denken met creatieve toevalstreffers

Ontsnap aan de drukte van je snelle denken en geef jezelf toestemming om creatieve inspiratie te vinden. Ontdek hoe kunstenaarsuitjes voor thuis je kunnen helpen.

Stap één: Ga bewust op zoek. Open je ogen voor de wereld om je heen. Terwijl je buiten wandelt, neem je omgeving bewust in je op. Zie je tien dingen die je nog nooit eerder zijn opgevallen? Verzamel ze fysiek of leg ze vast met foto’s.

creavontuur 1: Laat je verrassen door het bijzondere in het alledaagse. Dit is het hart van mijn kunstenaarspraktijk. Voed jezelf met de schoonheid van het gewone. Je zult merken dat inspiratie, ontroering, schoonheid en zelfs een vleugje humor je zullen omarmen.

creavontuur 2: Denk aan de betoverende kleuren van een zonsondergang. Probeer ze vast te leggen. Laat je meeslepen door de schoonheid van de woeste zee. Of bewonder de zonnestralen die zich een weg banen door donkere regenwolken.

creavontuur 3: Maak een creatieve impressie van je gevonden inspiratie. Neem bijvoorbeeld een ontroerende zonsondergang.

 

En dan nu creatief aan de slag met je verzameling. Vier je zintuigelijke intensiteiten en duik in je lijf. Je snelle hoofd valt even stil en geniet.

 

  1. Zoek naar de tinten die bij je inspiratie passen en gebruik waterverf om ze tot leven te brengen.

  2. Laat je gekozen tinten langzaam in elkaar vloeien op een nat vel papier. Observeer hoe de kleuren onvoorspelbaar met elkaar vermengen. Misschien ontstaat er zelfs een prachtig schouwspel in je waterbakje terwijl je je penselen uitspoelt.

  3. Neem alles in je op en geniet.

  4. Laat je creatie drogen en bewaar het als een kostbare herinnering.

  5.  

Verrijk je leven met creativiteit, verken het onverwachte en geef jezelf de kans om te genieten van de magie van het alledaagse. Ontdek meer over mijn aanbod en schrijf je nu in voor Creanaut Creatief Coach en Trainer. Samen zullen we jouw creatieve kracht ontketenen!”

Meike, expeditieleider van Creanaut.

 

Ben je op zoek naar meer avontuur, creativiteit en plezier in je leven? Dan is Creanaut dé plek voor jou! Schrijf je nu in en laat je verrassen door een wereld vol inspiratie, persoonlijke groei en nieuwe mogelijkheden.

Of wil je graag op de hoogte blijven van alle creatieve en nieuwsgierige avonturen die Creanaut te bieden heeft?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief “Nieuwsgierig Leven” en ontvang regelmatig updates, tips en exclusieve content rechtstreeks in je inbox.