Creanaut | Speel en vergroot je creatief zelfvertrouwen met creatieve workshops en training

Kunstzinnig groeien

Creatieve mindfulness. Verhoog je mentaal welbevinden. Plan meer geniet-tijd en pieker minder. Kom diep tot rust en ervaar meer energie in je lijf

Klik op de vlek van je keuze

Mogelijkheid 1: Kunstzinnig groeien - Agenda

Vertrek op eenmalig creavontuur of meerdaagse expeditie.

Klik op de tab van je keuze

 

Schrijf je in op creativiteitsbrief en blijf op de hoogte. Eind november – begin december kan je inschrijven voor de nieuwe reeksen van 2023 met een Early Bird korting.

psssst…Ook ideaal als geschenkje.

 
Blijf op de hoogte
Aarzel niet om je vragen te stellen
 

Contact

Laat dit veld blanco

Mogelijkheid 2: Kunstzinnig beleven - op maat

Niet gevonden wat je zocht, op zoek naar iets meer privé of voor een specifieke gelegenheid?

Vertrek op eenmalig creavontuur of meerdaagse expeditie. Dit kan zowel voor volwassenen, voor volwassene+kind als voor kinderen.

Volwassenen en volwassene + kind –  Individueel of met je eigen groepje (2-5 personen)

Kinderen – individueel of met een eigen groepje (2-3 kinderen zonder begeleiding)

eenmalig creavontuur kunstzinnig groeien: 97 euro voor een individuele begeleiding van 2 uur – zal goedkoper worden per persoon als je met meer komt en bij een meerdaagse expeditie.

 

Ter inspiratie, uit welke thema's kan je kiezen

Dit gebruik ik op twee manieren, enerzijds om rustig te worden en van daaruit te creëren. Anderzijds om creatief op onderzoek te gaan doorheen je brein, op zoek naar vonken, inzichten en informatie. Want ik geloof dat je doorheen de jaren zelf al heel wat informatie hebt opgeslagen.

In een expeditie kan dit een reeks zijn van zes of meer creavonturen.

 

Vang je talenten, positieve emoties, positieve ervaringen en bekijk jezelf anderen op een waarderende manier. Wat doe je graag, waar ben je goed in, wat is voor jou een ‘pauzeknop’ en wat is geniet-tijd. Creëer een plek die helemaal past bij jou en maak een tentoonstelling en plattegrond van jezelf.

Borgen wat bij je hoort en loslaten wat niet meer bij je hoort.

 

Door creativiteit en spelen maak je tijdelijk ruimte voor het onverwachte waarin vernieuwing, verandering, anders kijken en waarderen kan ontstaan. Vang je vonken en laat wat je niet meer dient los op een creatieve manier.

 

Dit kan je enkel boeken als expeditie, denk aan zes creavonturen of meer. Dit is de meest complete reeks. Met mogelijkheden om je hoofd op te ruimen, jezelf leren kennen, je creativiteit voeden, interventies uit de positieve psychologie en creatief coachen.

Denk aan:

Waarderen. Talenten. Dankbaarheid. Positieve emoties. Creatieve mindfulness. Handenmeditatie. Veerkracht en optimisme verhogen. Diep ontspannen en verhogen van je positieve emoties.

 

Laat je creavontuur en expeditie aan mij over en maak het zo extra spannend. Het komt vaak met voorpret, creëren en een stukje napret. Je mag altijd een kleine hint geven hoor =)

 
Stuur je aanvraag op maat door via onderstaand formulier of naar hallo@creanaut.be

Contact

Laat dit veld blanco