Creatieve talentbegeleiding - Creanaut
Waarom?

Omdat het soms even te moeilijk is en je kind nood heeft om samen met hem of haar even naar de eigen krachten en talenten te kijken. 

Omdat ik geloof dat individueel creatief werken tijdens een gesprek even uit het cognitieve luik haalt. Door te scheuren, tekenen, schilderen, kliederen of droedelen terwijl je nadenkt en praat komen er vaak andere inzichten. 

En er  is nadien ook iets tastbaar over van het gesprek. Door te maken en te tekenen leg je ook andere onbewuste verbanden, die andere inzichten kunnen geven.

Voor wie?

Voor iedereen die even nood heeft om zijn eigen krachten terug te zien en zijn potje veerkracht terug aan te vullen. We hebben het over emoties, dromen, angsten, talenten, krachten en geluksinterventies. Denk aan mindset, faalangst en algemene somberheid.

Talentcoaching voor kinderen - Gent
Hoe verloopt het?

We starten met een kennismakingsgesprek waar we je gedachten, twijfels, angsten, emoties en verwachtingen in kaart brengen.

In elke individuele sessie is het kind van belang, zijn of haar stem is essentieel. Het gesprek en creatieve verkenning vertrekt in alle vertrouwen van wat er speelt op dat moment. 

We gaan samen onderzoeken en verkennen creatief wat er speelt op dat moment. We doen dit aan de hand van coachingsvragen, spelmomenten en gaan aan de slag met allerlei creatieve tools. Tijdens een sessie zijn rust en veiligheid belangrijke factoren.

Alles wat gezegd wordt in de sessie blijft vertrouwelijk. Het kind bepaalt zelf wanneer en wat we communiceren naar de ouder. 

Wat kost het?

Een individuele sessie duurt telkens een uur. Het kennismakingsgesprek kost 35 euro, de sessies nadien telkens 40 euro. 

Indien je niet aanwezig kan zijn op een afspraak, dien je 24uur van op voorhand te verwittigen.