Ontdek je talenten en laat ze creatief bloeien.

Individueel verwonderen en groeien

Talenttraject

Individueel Groeikompas

Ik wil mijn kind laten groeien in zelfvertrouwen

Heeft je kind het moeilijk met zelfvertrouwen, faalangst, mindset, worstelt het met een interne criticus of legt het soms moeilijk contact met andere kinderen?

Tijdens het talenttraject gaan we samen op ontdekking om op een laagdrempelige en creatieve manier doorheen de krachten en emoties van je kind.

We gaan samen op zoek naar middelen om je kind beter te leren omgaan met prikkels en emoties. Ik kies specifieke creatieve opdrachten uit waar je kind het resultaat leert loslaten en terug vrij aan het creëren gaat. Je kind leert dat het mag zijn wie het is met alles wat er is op dat moment. 

Er ‘moet’ hier helemaal niets en we gaan zowel aan de slag met beeld als met woorden en beweging.

Op die manier krijgt het opnieuw meer zelfvertrouwen om ook in een groep zichzelf te zijn.

Uiteraard vind ik het als talentenfluisteraar belangrijk dat ze bewust worden van hun talenten, hefbomen en hoe ze naar zichzelf kijken.

Ik maak gebruik van creatieve opdrachten, verhalen, talentenkaarten en spel om op die manier met de specifieke thema’s van je kind aan de slag te gaan.

Je kind ontdekt de kracht in zichzelf en bovendien de mogelijkheid om wat hiij of zij graag doet om te zetten in een talent. 

Creanaut zorgt steeds voor een omgeving die stimulerend werkt en gaat aan de slag met talenten, emoties benoemen en complimenten krijgen en geven

Creanaut helpt kinderen groeien door creativiteit

Individueel talentgesprek

Talenteninterview

Nieuwsgierig naar de talenten van je kind?

Tijdens een talenteninterview ontdek ik samen met je kind zijn of haar talenten. We gaan op zoek naar datgene wat je Creanaut blij maakt en energie geeft. We gaan dus op zoek naar datgene waar je kind van gaat groeien en bloeien.

We gaan kijken waar je kind gelukkiger, weerbaarder en veerkrachtiger van wordt. 

Je mag bij het gesprek op de achtergrond aanwezig blijven en zo mee complimenten uitspreiden  of ik ga een op een aan de slag met je kind.

Wat mag je verwachten?

Een individueel en diepgaand gesprek van 60 minuten over waar je kind blij van wordt. Blijf je graag bij je kind, dan mag je mee complimenten verspreiden. Je kind krijgt een talentenschatkaart of doosje mee.

Nadien krijg je nog een talentenverslag per e-mail opgestuurd.

Een talentgesprek kost 53 euro en wordt op maat van onze agenda’s aangeboden. 

Dit is ook een mooi geschenkje en ik voorzie een leuke cadeaubon.

Creanaut, waar kinderen hun bijzondere gevoeligheden mogen vieren.

Huiselijk, gezellig, democratisch, open, kleine groepjes, begeleiding en uitdaging op maat.