Creatief coachen | beeldend therapeut | ACT coach | Meike

Zoomend naar kunstzinnige avonturen - Verlevendig je meeting met One Minute Sculpture!

Klaar voor een Creatieve Zoom-Sensatie? Verlevendig je Meeting met Kunstenaarsuitjes!

Breng wat leven in de brouwerij tijdens je eindeloze Zoom-meetings met een vleugje kunstenaarsavontuur! Neem even een break van de sleur en waag je aan Erwin Wurm’s One Minute Sculpture.

Hier is hoe je het doet, in vier razendsnelle stappen:

  1. Start je meeting met een knal of neem een welverdiende pauze tijdens je eindeloze Zoom-call.
  2. Stel een timer in voor 30 seconden en laat iedereen als een wervelwind objecten uit hun omgeving verzamelen.
  3. Keer terug naar je plek in de meeting of je computerscherm en plaats de objecten op de meest absurde plekken op je lichaam. Maak van jezelf een levend kunstwerk, een wandelende sculptuur!
  4. Vergeet niet een groepsfoto te maken van jullie als levende kunstwerken. De wereld zal versteld staan van jullie creatieve genialiteit!

En nu even kort en krachtig, waarom deze creatieve waanzin?

Erwin Wurm’s One Minute Sculpture is het perfecte concept om je Zoom-meeting op te schudden en deelnemers aan te moedigen om buiten de gebaande paden te denken. Deze korte, absurde kunstwerken plaatsen je of een voorwerp in een onverwachte houding voor slechts één minuut.

Door deze speelse sculpturen in je meeting te integreren, zullen deelnemers gefocust, ontspannen en vol mogelijkheden zijn in plaats van beperkingen te zien.

Het is ook een geweldige manier om de creativiteit te stimuleren en het teamgevoel te versterken. Samen kunstwerken creëren brengt een sprankje vreugde en samenhorigheid in de virtuele ruimte.

Dus, durf jij het aan? Maak van je Zoom-meeting een kleurrijk en onvergetelijk kunstspektakel met Erwin Wurm’s One Minute Sculpture!

 

Mijn aanbod voor jou

Meike Janssens

Spelen. Groeien. Floreren. Inspireren. Kunst

Coach, creativiteitscoach, beeldend therapeut en kunstenaar vooral nieuwsgierig naar twee dingen: kunst en welbevinden.

Op een organische manier heb ik mij doorheen de jaren ontwikkeld tot een expert in creatieve begeleiding en therapie. Vanuit echtheid, help ik jou om authentiek en kwalitatief te groeien door onder andere kunst en zelfexpressie. Nieuwsgierig naar meer? Laten we verbinden!

creatieve mindfulness, slow art en kunstzinnig mindful - creanaut - meike janssens gent
Creatief coach, creativiteitscoach, agogisch begeleider Meike Janssens - stressreductie,creatieve mindfulness, creatieve workshops en positieve psychologie in Gent