Creatief beleven en onthaasten voor volwassenen, tieners en kinderen in Gent

Geen betere bestemming dan een creavontuur deze zomer! Reserveer nu je creavonturen met de kortingscode. Meer info en voorwaarden in de shop
kunst van de imperfectie - spelen voor volwassenen

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong’ 
– Joseph Chilton Pearce

Creativiteit en zelfzorg met zachtheid, plezier en mogelijkheden

workshops, kunst ontdekken en technieken proberen. Creatieve fitness gent

 Beeld je eens in ...

Binnen een veilig kader mag en kan je creatief experimenteren en op ontdekking gaan. Je doorloopt je eigen authentiek en uniek creatief proces. Je maakt en krijgt de ruimte om te zoeken, ervaren, verbeelden beleven, fantaseren, experimenteren, te spelen,… . Je werkt met allerlei materialen, hier en daar een techniek van een kunstenaar, geeft voeding aan je innerlijke kind en je hoofd en lijf komen langzaam tot rust. 

Op die manier kom je tot zelfexpressie, creatieve mindfulness en ont-moeten.

 

Je maakt onder meer connectie met en vertoeft een poosje bij jezelf. En dat doet deugd

Er is heel veel vrije ruimte en openingen waarin jij je eigen pad kan bewandelen en zo ervaar je meer zuurstof en energie. Bovendien is er een breed en divers aanbod aan materialen ter beschikking om te verkennen. Ik nodig je uit om bepaalde materialen te hanteren en is er ruimte om zelf te zoeken, mislukken, herwerken, verscheuren, overschilderen, op door te werken,… .

Zo bewandel je je authentieke en unieke pad en kom je tot zelfexpressie, ontwikkeling van je creativiteit en puur zijn zoals je bent  (los van oordeel en verwachtingen van de andere en van jezelf). 

Je gaat anders om met je gevoeligheden en gaat meer vertrouwen op je intuïtie. Je draagt zorg voor je innerlijke kind, geeft voeding aan je zintuigen en voelt je bevrijd van beperkende overtuigingen. 

Neem wat tijd, trakteer jezelf. Je verdient het

Drie mogelijkheden om meer creatieve flow in je leven te ervaren

Maak vooraf talentgericht en creatief kennis met creanaut en mij

Reserveer voorafgaand aan een creavontuur of expeditie een individueel talentengesprek en kennismaking plus een aftoetsing van waar je op dit moment mee struggelt, welke materialen je aanspreken waarrond je specifiek wil werken. 

    • je leert je onderliggende talenten kennen
    • je zet je talenten bewuster in tijdens de creavonturen
    • je krijgt een positiever zelfbeeld
Ik pols naar je interesses, blijmakers, de uitdagingen waar je voor
staat, wat je graag doet wat buiten je comfortzone ligt…
Op basis hiervan hou ik rekening bij de samenstelling van de creavonturen (dit zal individueel uiteraard meer aangepast zijn als in de groepssessies).
 

62 euro voor een individueel talenten- en kennismakingsacitviteit van een uur

Aanbod van Creanaut, verbinding van disciplines

1. CREAVONTUREN (WORKSHOPS)

Korte creavonturen van een halve dag, eenmalig of met meerdere als een proces te reserveren

Maak kennis met intuïtief creëren

Even dromen en je verwondering koesteren.  Even alles loslaten, ont-moeten en je innerlijke kind voeden. Even creëren en ontsnappen aan al dat moeten.

Neem jezelf mee op date

Creatieve verbinding, mindfulness en artistiek beleven

Reserveer per een of plan je traject

Je kan eenmalig komen om kennis te maken en nadien overstappen in een gepland traject. Of je kan door meerdere creavonturen te reserveren je eigen modulair traject samenstellen.

Vanaf 55-70 euro per sessie per persoon – afhankelijk van het materiaal

creatieve reeks voor volwassenen in gent

2. EXPEDITIE (reeks)

DUIK WAT DIEPER, MAAK NAUWER VERBINDING MET DE GROEP EN ONDERZOEK NIEUWE GEWOONTES

Hef blokkades op

Ga creatief aan de slag met je keuzes, onderzoek je blokkades en ervaar plezier in creëren. Bewandel je eigen authentieke en misschien zelfs (eigen)wijze pad. Elke expeditie legt andere accenten.

Duik wat dieper en maak verbinding

Langdurige trajecten met dezelfde en kleine groep, de groep als je sparringpartner. Op die manier ontstaat er meer verbinding en mogelijkheid om diepgaander te delen. We creëren samen een tijd en een plek om in te gaan op persoonlijke thema's met de kracht van de kleine groep.

Vertrouw het proces

Door langer te duiken in creativiteit en wat er speelt kan je meer vertrouwen op het proces. Je ervaart meer plezier en flow, maakt openingen en legt je eigen persoonlijke kruimelpad aan. Thema's als inspiratie, plezier, flow, in het nu zijn, ... komen aan bod.

Vanaf 200 – 600 euro per reeks (afhankelijk van pakket)

3. Creativi-tijd volwassene + kind

Gedeelde creativiteit samen met je (mete)kind, maak op een andere manier verbinding.

Creativi-tijd samen

Want tijd is kostbaar en misschien wel het meest belangrijkste. Vanuit voelen gaan jij en je tiener of kind  op creatieve ontdekking. Jullie  staan stil bij verschillende thema's zoals faalangst, durven proberen,, mindset en in het 'nu' zijn met creatieve mindfulness. Met aandacht voor ieders unieke zijn en met al jullie kleuren.

Voelen, beleven en aarden

Beleef jullie unieke kleuren creatief. Centraal staat het proces groei en stimuleren van verbeeldingskracht. Laat jullie inspireren door  creatief spelen, uiteenlopende thema's, materialen en texturen.

In het proces, verbindend creëren

Aarden Met verschillende materialen, zoals klei en schilderen met de handen kom je in verbinding met jezelf en de anderen. Creanaut biedt een kleinschalige plek waar je ongeremd kan experimenteren, aarden en verbinden.   Voeden van onderzoek en persoonlijke gewaarwording en connecteren staan centraal.

Vanaf 60 euro per duo (volwassene + kind)

PSSST… je kan dit aanbod ook individueel of met je eigen groepje (al vanaf twee personen) reserveren op aanvraag.

Mail je vraag via contact of direct naar hallo@creanaut.be

Blijf op de hoogte