Creatief coach, creativiteitstraining en creatief therapeut | Creanaut | Gent

Suggesties en een portie inspiratie richting nieuwsgierig en creatief leven? Schrijf in op de gratis nieuwsbrief

 

(h)ARTstroom

Workhops (creatieve) relaxatie, even uit de drukte en samen verbinden

Velen onder ons zijn ergens onderweg van kind naar volwassene gestopt met schilderen, kliederen, ... met speels creëren in alle vrijheid. We zien het nut niet, er is geen tijd. We zijn gaan geloven dat creatief zijn, werken naar de realiteit is. Of dat het beeld perfect moet kloppen met hoe we het in ons hoofd hebben. Dat geeft stress en blokkeert. Het kan anders.

Creatieve vrijheid, puurheid, beleven, ontdekken, verrijking, verbinding, vertragen, avontuur,  klein geluk en dankbaarheid! Dat heb ik ervaren.

Yoko – happynesscoach – kwam zowel al naar (h)ARTstroom agenda als op maat

Je moment om je brein offline te halen en diep op te laden

Herken je dit? Soms staar je naar een leeg blad terwijl je innerlijke criticus fluistert: ‘Je bent niet creatief’ of ‘Waar moet je beginnen?’ Misschien denk je zelfs: ‘Ik ben niet goed in schilderen of tekenen’ en ‘Wie ben ik om met porselein te werken?’ We zijn opgegroeid met de druk om altijd te presteren en alles perfect te doen.

Maar het hoeft niet zo te blijven. (H)ARTstroom helpt je om je innerlijke criticus te overstemmen en weer in contact te komen met je innerlijke kind, zodat je je vrijer, speelser en veiliger voelt.

Voed je nieuwsgierigheid, speelsheid, openheid, plezier en zelfvertrouwen. Laat de drang naar perfectie en controle los en omarm de magie van spontane creatie. De workshops brengen inspiratie, vitaliteit en ontspanning. Ze bevorderen een mindset van nieuwsgierigheid, speelsheid en creativiteit.

Hier krijgt je intuïtie ruimte voor kleurrijke creatieve avonturen.

Want spelen en creëren zijn essentieel om je goed te voelen, ze bieden diepe ontspanning en zijn waardevolle vormen van zelfzorg.

Ben je klaar om even mentaal te ontkoppelen?

Ik kom 1:1 creëren en laat mij verrassen. En dat geeft mij zoveel energie, speelsheid, flow en focus. De intuïtieve workshops inspireren én ontspannen.

 

K. – manager van een team van vijf over (h)artstroom op maat

Niet een gewone workshop keramiek maar een out of the box ervaring. Werken met porselein en terwijl je creatieve brein laten werken met een fijne begeleiding van Meike!

Marijke kwam verbinden met haar dochter – over een workshop (h)ARTstroom op maat

 

Reserveer je workshop op maat

Reserveer een gezellige workshop samen met je partner, vrienden, familie of team. Verminder stress, laat perfectionisme los en versterk creatieve verbindingen.

Workshops op de agenda

Sluit alleen of samen met anderen aan in een workshop op de agenda. Leer zo creanaut en mij kennen en ontdek een materiaal zoals porselein, een techniek of kunstenaar.