Creatief coachen | beeldend therapeut | ACT coach | Meike

Creatieve vrijheid in je zak: Een notitieboekje voor onderweg

Altijd klaar voor inspiratie – een handzaam notitieboekje en pen in je handtas.

Of je nu een creatieve geest, een ondernemer of een kunstzinnige freelancer bent, het bijhouden van je ideeën is essentieel. Daarom is het tijd om een notitieboekje bij de hand te houden, waar je ook bent.

Kies een praktisch, lichtgewicht notitieboekje dat gemakkelijk in je handtas of zelfs je jaszak past. Zo ben je altijd voorbereid om die flitsen van verbeelding en briljante ideeën vast te leggen.

We kennen het allemaal – de beste ingevingen komen vaak op onverwachte momenten. Of je nu repetitief werk doet, onderweg bent in de trein of simpelweg dagdroomt, jouw notitieboekje vangt die gedachten voor je.

Vertrouw niet op je geheugen, want ideeën vervliegen snel. Investeer liever in een notitieboekje dat bij jou past. Misschien houd je van tekenen en schrijven, dus kies voor blanco pagina’s die je creativiteit de ruimte geven.

Laat je ideeën vrij stromen en geniet van het plezier van kliederen en krabbelen.

Waarom is dit belangrijk? Creatieve ideeën zijn kostbaar en komen op de meest onverwachte momenten. Door ze direct op te schrijven, kun je ze later teruglezen en erop voortbouwen.

Een notitieboekje is niet alleen een functioneel hulpmiddel, het kan ook dienen als speeltuin voor je creativiteit. Laat je fantasie de vrije loop en experimenteer met schetsen, doodles en lijstjes. Wees niet te kritisch, laat je ideeën gewoon stromen.

Met een notitieboekje altijd binnen handbereik kun je je creatieve ideeën gemakkelijk teruglezen en verder ontwikkelen wanneer jij er klaar voor bent. Het stimuleert je creativiteit en opent de deur naar nieuwe en inspirerende ideeën.

Dus waar wacht je nog op? Haal dat notitieboekje tevoorschijn en laat je creatieve reis beginnen!

 

Mijn aanbod voor jou

Meike Janssens

Spelen. Groeien. Floreren. Inspireren. Kunst

Coach, creativiteitscoach, beeldend therapeut en kunstenaar vooral nieuwsgierig naar twee dingen: kunst en welbevinden.

Op een organische manier heb ik mij doorheen de jaren ontwikkeld tot een expert in creatieve begeleiding en therapie. Vanuit echtheid, help ik jou om authentiek en kwalitatief te groeien door onder andere kunst en zelfexpressie. Nieuwsgierig naar meer? Laten we verbinden!

creatieve mindfulness, slow art en kunstzinnig mindful - creanaut - meike janssens gent