Artistiek groeien en beleven + talentbegeleiding - Creanaut

Artistiek labo

Groeikamp + talentbegeleiding

Gedrag: talent + zelfbeeld + overtuiging

Deze artistieke en creatieve groeikampen zijn er voor kinderen die hun creatieve maker en denker graag eens uitdagen. We gaan samen op ontdekking en experimenteren met onze zintuigen op scherp.

We zetten samen talent in actie, we groeien.

In een klein groepje van maximum zes kinderen leert je kind zijn of haar talenten in actie zetten. Hierdoor leert hij voelen wat echt past en krijgt je Creanaut ook langzaam zelf voeling met de persoonlijke talentenset. Talenten leren kennen en dan ten volle ontplooien.

Daar gaat het om.

Artistieke beleving, filosofische vragen, kleine tussentijdse gesprekken, koken, museumbezoek en fantastische verhalen zijn maar enkele van de activiteiten.  

Bij deze kampen of belevingsdagen zijn er weinig moetjes en heel veel mogen. Er zijn ook momenten waar je kind echt kan kiezen in groep, waardoor ik het talent van de weger in actie zet.

Fantasie, verbeelding en denkvermogen daag ik graag uit. Op die manier zet ik graag kinderen in hun groeikracht. Want verbeeldingsKRACHT is een sterke tool om ook groei te kunnen verbeelden en beleven.

Verder gaan we samen aan de slag rond zelfvertrouwen, groeimindset, leren ‘falen’, grenzen aangeven en uiteraard talenten ontdekken. 

Ook tijdens het spel spot ik graag talenten en geloof ik in intens spelen, samen genieten, elkaar aanmoedigen en rekening houden met elkaar. We leren elkaar als groep en als individu respecteren. 

Gewoon zoals iedereen is, met elk zijn eigen kleur en pad. Veiligheid en helemaal jezelf zijn, dat is het belangrijkste proces.

Je kan zowel per week als per dag inschrijven omdat gevoelige en hoogsensitieve kinderen soms tijd nodig hebben om op zichzelf te verwerken.

De talenten die ik als talentenfluisteraar in actie zag, krijg je nadien in je inbox. Zo krijgt je kind nog een extra groeiboost in zelfbeeld en eigen overtuigingen.  En bovendien betrek ik jou, als ouder en kring rond het kind, bij wat ik doe tijdens het kamp en zo kan je het zelf ook een stukje ervaren met je kind.. 

Zo kan jij je Creanaut na de kampen nog verder laten groeien en je kind in zijn of haar kracht zetten. 

Creanaut, waar kinderen hun bijzondere gevoeligheden mogen vieren.
 
Huiselijk, gezellig, democratisch, open, kleine groepjes, begeleiding en uitdaging op maat.