IMG_5570

Geniet en ontdek tijdens de herfstvakantie

Wat

 

In de herfstvakantie is er een gevarieerd programma, omdat Creanauten tijdens de vakantie meegaan op wandertochten en genieten van het onderweg zijn.

Op maandag (6 – 12 jaar) werken we een dag rond diversiteit. Diversiteit als in gender, maar ook in (huids)kleur en gaan we rangschikken en zo op ontdekken in de wereld en onszelf. We experimenteren met onze eigen kleuren maar gaan ook even bij de anderen. Want heeft niet ieder zijn, haar of x kleurenpracht? En raken even ook de Cosmopolitan Chicken aan van Koen Vanmechelen.

Op dinsdag en woensdag gaan we op uitstap naar het S.M.A.K. Gent. Op dinsdag doe ik dat met de leeftijdsgroep ‘Kraaiennest’ (5-8 jaar) en op woensdag met de groep ‘Navigators‘ (7 – 12  jaar). We gaan op actief museumbezoek in de voormiddag, op wandertocht in het Citadelpark en in de namiddag is er een workshop over een inspiratiebron uit de tentoonstelling van Kris Martin.

Donderdag en vrijdag (6 – 12jaar) hebben we het over toevalskunst en maken we een knipoog naar kunst en wetenschap. We maken kunst met zelfgemaakte bioplastic. Maken bio-art met vogeleten, zetten een gevonden object op water als een labovondst, weven gevonden (on)kruid aan elkaar en zorgen ervoor dat het verder kan groeien en vergroeien,… .  Naar kunstenaars die ik ooit al mocht bewonderen in de Verbeke Foundation.

Praktisch

Voor wie? Voor alerte en nieuwsgierige kinderen, die af en toe wel houden van een uitdaging.

Waar? Driesstraat 24, 9050 Ledeberg

Wanneer? Tijdens de herfstvakantie van 2 november tot 6 november

Moet ik elke dag komen? Je Creanaut kiest de dagen dat hij, zij of x het liefste wil komen.

Tijd? Telkens van 9u30 tot 16u (Mogelijkheid tot opvang vanaf 8u50 tot 17u00.

Meebrengen? Eigen lunchpakket, eventueel eigen versnaperingen, een opvulbare drinkfles, vuile kleren aan, buspas tijdens de uitstapjes

Prijs? 40 euro per dag of 110 voor (maandag – donderdag – vrijdag)

38 euro voor het 2de gezinslid, bij inschrijving voor dezelfde kampdagen.

Inschrijven? Via onderstaand formulier of via contact.

Geniet en ontdek tijdens de herfstvakantie