Kunstkamp voor gevoelige kinderen Gent

Beeldatelier en traject

Kunstnavigators

Kunstnavigators, navigeren in kunst

We vormen een mobiele kunstbrigade. We doen interventies in de openbare ruimte en gaan op excursie. Waar we aan de slag gaan met onze waarneming of zelf waarnemingsmateriaal verzamelen.

De Creanauten krijgen ook zelf ruimte om onderwerpen te bedenken en uit te voeren. Bovendien vertrekken we vanuit filosoferen en brainstormen we samen over een onderwerp en uitvoering.

In een huiselijke en gezellige omgeving kan je kind creatief groeien in alle vertrouwen.  

Met een klein groepje met maximale ondersteuning en aandacht voor ieders bijzondere ik en talenten. Zodat je kind zichzelf kan zijn en open vragen durft te stellen aan de andere kinderen en mij. 

We laten onze kunst soms achter in de openbare ruimte en maken zo misschien wel iemand aan het glimlachen of zetten een voorbijganger aan tot nadenken.

😊 

Een echte aanrader! Mooie projecten waar ieder kind zich op zijn manier in kan vinden. Maxime was blij en maakte met de hulp en veel geduld van Meike hele mooie creaties waar hij fier op is. (Hoewel hij normaal niet zo’n knutselaar is). Bedankt Meike

 

Praktisch

VOOR WIE

Voor kinderen vanaf 6-7 jaar,  die floreren in kleine groepjes, voor de durvers of meer afwachtend. Voor de denkers en de doeners. 

Kortom voor kinderen die de wereld eens met andere ogen willen bekijken.

In het bijzonder ook Hoogsensitieve kinderen, die floreren in kleine groepjes

 

 

WANNEER GAAN DE KUNSTDAGEN DOOR?

20 oktober, 24 november, 15 december, 19 januari, 16 februari en 15 maart

uur: 10u – 12u30

 

Waar moet je zijn?

Driesstraat 24, 9050 Ledeberg

 

Wat kost het jou?

95 euro voor zes keer per kind. 

of 20 euro per keer.

 

Graag vooraf even proberen?

Je kan de atelierwerking op voorhand komen proeven voor 10 euro. Telkens tijdens de eerste dag van de reeks. Schrijf je nadien in voor de reeks, dan krijg je dit uiteraard in korting.

Graag komen proeven? Stuur je berichtje naar creanaut@gmail.com

Tip: Op zondag is er markt op twee minuten stappen om boodschappen te doen en Rokkebolle serveert lekkere brunch om ook jezelf te verwennen in tussentijd.

Maximale begeleiding in een klein groepje met maximum zes kinderen, zodat ik voldoende aandacht kan geven aan het creatief proces van ieder kind. Op die manier vormen we een team.

 

Inschrijven via het inschrijvingsformulier of lekker persoonlijk via hallo@creanaut.be

Tot dan!

 

Kunstkamp voor gevoelige kinderen Gent
Inschrijven

Traject - Kunstnavigators